Gi naturen i gave?

Ja det går faktisk an å gi naturen i gave til noen du er glad i. 

Hvem har sagt at alle brudepar syns det er stas å reise til varme steder ved middel-havet og nyte sol og sommer? Det kan faktisk være at noen brudepar syns det er stas å bli bedre kjent med den vakre naturen i Norge gjennom spennende opplevelser. Det er også noe som kan koste litt mer enn en tur til for eksempel syden, derfor bør gavekort på naturopplevelser være en perfekt bryllupsgave.

Hundekjøring og overnatting

Er man glad i naturen kan en hundekjøring med overnatting være helt perfekt. Hvem har ikke sett disse flotte videoene og bilder av hunder som drar sleder i vill fart over den norske tundraen? Dette er en spennende aktivitet full av fart, spenning og opplevelser, som ledes av en dyktig guide. Overnattingen skjer i en varm og koselig hytte. Dette er en perfekt gave for to, og det trengs ikke noen forkunnskaper for å gjennomføre denne turen. Før selve turen får du være med å stelle og ikke minst kose med 35 hunder som alle er med på å gjøre din opplevelse perfekt.

Bjørnesafari med overnatting

Bjørnen er et av de vakreste og mektigste dyrene vi har her i Norge og på denne bjørnesafarien ledes du ut i naturen av erfarne guider, som vet de beste stedene å få se bjørn. Det er ikke garantert å se bjørn, men du får uansett se sporene av Bjørn. I Finnskogen er det også en stamme på rundt 100 svensk-norske bjørner. Du er hele tiden på trygg avstand, så det er ikke noen fare for skader. Samtidig får du oppleve vakker norsk natur på kroppen og overnatte i en koselig skogshytte for to. Med i prisen får du både frokost og middag.

Ulvesafari med overnatting

Har du lyst å se Norges kanskje mest utskjelte dyr på nært hold? Da kan ulvesafari med overnatting være perfekt. Du kan reise på ulvesafari i to dager i Sveriges ulveterritorium. Turen starter med et besøk på Grimsø forskningsstasjon med forelesning holdt av en av de ledende ulveforskere i Sverige. Dere får muligheten til å komme nær de lokale ulveflokkene og dere får sove i telt midt i et ulverevir.

Elgsafari

Elgsafari med overnatting

Hva med en tur på elgsafari med sjansen til å se skogens konge med egne øyne? Dette er en spennende tur hvor dere får overnatte i en koselig og varm skogshytte. Selve turen ledes av en lokalkjent guide, og frokost og middag er inkludert. Sjansen for å se elgen er stor, da det bare har vært to ganger i løpet av de 25 år turene har blitt arrangert, at man ikke har sett elg. I løpet av en tur kan man se opp til 15 elg. Det er viktig at man er kledd for turen og at man kan klare å bevege seg i ulendt terreng. Glem heller ikke kamera!

Det finnes mange gaver til det brudeparet som virkelig elsker naturen!