Dra på høsttur 

Høsten er en utrolig vakker årstid. De lyse sommerkveldene er i ferd med å ta slutt, og vinteren nærmer seg med stormskritt. Høsten gir oss litt tid til å forberede oss til vinteren, i tillegg til at vi fortsatt kan nyte noen utrolig flotte soldager.  

Det å begi seg ut på en høsttur kan være noe utrolig flott. Høsten bringer med seg mange vakre farger ute i naturen. De fleste trær og andre vekster endrer farge i løpet av høsten, og naturen blir en flott blanding av grønne, oransje og røde nyanser. Det er ingen tvil om at man bør tilbringe litt tid ute i naturen i løpet av høsten.

Før man skal begi seg ut på en lengre tur ute i naturen, så er det flere ting å tenke på. Det er blant annet lurt å ha med seg litt utstyr hvis man skal være ute en hel dag, og det gjelder også å ta med seg riktig type utstyr. Det høres kanskje unødvendig ut for noen, men riktig utstyr vil gjøre at man får en enda bedre tur. Noen av de viktigste tingene man bør ta med seg på en høsttur er

  • vann
  • varme klær
  • gode sko
  • førstehjelpsutstyr
  • telefon

Fjellstøvel

Dette er helt grunnleggende ting man bør ta med seg når man skal ut på en tur. Vann er ikke like lett å finne overalt, og det er helt klart noe man vil ha bruk for når man har gått noen timer. Vannet skal beregnes både til drikkevann og for å slukke et eventuelt bål. Varme klær er lurt å ha med seg, da temperaturene fort kan svinge. Gode sko er optimalt hvis man skal gå mer enn en rusletur. Det å holde seg god og tørr på beina er utrolig viktig. En enkel boks med førstehjelpsutstyr er lurt å ta med seg, slik at man raskt kan få lappet sammen småskader som eventuelt oppstår under turen. Telefon er noe de fleste har med seg i våre dager. Skulle det skje noe på turen, så er det godt å vite at man kan ringe etter hjelp.