Friluftsferie i Oslo?

Ja det er faktisk fullt mulig!

Mange tror at eneste grunnene til å reise til Oslo er å oppleve storbyen med alt den har å by på. Men du skal ikke langt ut fra sentrum for de vakreste friluftsmuligheter byr seg.

I Oslo og Akershus har friluftsliv vært viktig i alle år og det er noe som engasjerer byens borgere i alle aldre. Du finner turmuligheter på øyene i Oslofjorden, et rikt dyreliv å utforske og ikke minst Oslomarka, som for eksempel Nordmarka.

Klatring

Oslomarka

Visste du at Oslomarka er hele 1600 kvadratkilometer med deilig natur, kulturminner og spennende opplevelser for alle? Marka består av mange forskjellige marker, deriblant Nordmarka, Østmarka, Lillomarka, Vestmarka, Krokskogen, Bærumsmarka, Sørmarka, Kjekstadmarka, Romeriksåsen, Gjelleråsmarka og Follomarka. De har alle sine kvaliteter så det er ikke uten grunn at en million mennesker finner veien dit hvert eneste år.

Her finnes det også hytter man kan benytte seg av om man er tilknyttet turistforeningen. Her kan du gå på ski, du kan sykle eller ta frem skøytene og gå på et av vannene som er i marka, eller du kan rett og slett fiske. Det er også masse steder hvor du kan kjøpe deg en matbit.

Denne nærheten til marka og andre vakre naturområder er faktisk noe av det som gjør at Oslo er et attraktivt sted å bo for mange. Så sjekk ut www.hotelioslo.com for tilbud på hotel for din frilufts ferie i Oslo. Nyt den vakre naturen på dagen og nattlivet på kvelden.