Dra på seilferie i Kroatia

Har du lyst på en annerledes og spennende ferieopplevelse, bør du vurdere å besøke nettsiden moresailing.no. Her vil du finne informasjon om en svært spesiell feriemulighet som danker ut mange av de tradisjonelle sol- og strandlivferiene.

More Sailing tilbyr nemlig utleie av seilbåt i Kroatia, og du bestemmer selv om du vil leie en seilbåt som du seiler på egen hånd, eller om du vil leie en seilbåt med egen skipper og besetning som seiler båten for deg. Om du velger det siste, vil du få en utrolig behagelig opplevelse i et av verdens vakreste farvann utenfor Kroatia, nemlig Adriaterhavet.

Utgangspunkt i Dubrovnik

Dubrovnik er en fantastisk kystby med gode oppankringsmuligheter og herlig atmosfære. Her vil du kunne spasere i gatene og nyte et bedre måltid på en restaurant ved sjøen. Når du er klar for å reise videre med seilbåten, kan du oppleve en mengde vakre øyer og gamle landsbyer som er verdt å ta turen innom. Hvis du leier seilbåt med besetning, vil mannskapet ha god kunnskap om hvor du kan få de beste opplevelsene på seilferien, og mens du nyter turen i fred og ro, vil besetningen ta seg av den praktiske delen av seilingen. Seilferie i Kroatia med moresailing.no passer også den som ikke har seglet tidligere.

Dubrovnik i Kroatia

Seilreise på egen hånd

Om du velger å seile på egen hånd, bør du ha gode kunnskaper om seiling før du legger ut på en seilferie. Det kan også være lurt å planlegge turen litt på forhånd. Snakk gjerne med andre som har vært i området, og finn ut hvilke steder du vil seile til. Om du bare ønsker å oppleve selve seileopplevelsen og ha en ferie i ro og mak, kan det være opplevelse nok å ankre opp ved en av de mange øyene, nyte det vakre, krystallklare vannet, og ha med seg en god bok som man koser seg med på dekk. Med gjennomsnittstemperaturer på over tjue grader vil du garantert få en behagelig reise, uansett om du vil oppleve kulturen og noen av kystbyene, eller om du bare vil slappe av på dekk og nyte sjølivet.